Idiomes

 A First Class tindràs l’opció de triar l’idioma que vols estudiar entre una llarga llista de possibilitats, oferim cursos que s’adapten als teus objectius i expectatives. Podràs trobar, doncs, diferents formats de cursos per cada llengua impartida i per a cada nivell.

  • Cursos en grup de diferents nivells, amb un horari marcat. Grups infantils, de joves i d’adults.
  • Cursos individuals on s’estableix l’horari segons el teu interès.
  • Cursos intensius de preparació d’examens oficials o per temporades com l’estiu.

 Pots informar-te sobre tots els cursos que tenim disponibles prement als enllaços de cada llengua.

“Tell me and I forget, Teach me and I remember, Involve me and I learn.”

Benjamin Franklin

Els principals idiomes que s’ensenyen a First Class són l’anglès, el francès i l’alemany. També oferim cursos d’altres idiomes; portuguès, italià, rus, xinès,  i català i castellà per estrangers. Comptem amb professors altament qualificats especialitzats en l’ensenyament d’idiomes, nadius o amb competència nativa. Des del primer dia es treballa la conversa i la fonètica;  la gramàtica i l’expressió escrita. Preparem per als exàmens oficials de l’idioma treballat.

La nostra acadèmia ofereix cursos de setembre a juny, adaptats a tots els nivells i necessitats dels estudiants. Les classes són d’una hora i mitja o dues hores a la setmana segons el curs i edat, tot i que també oferim la possibilitat de fer dues sessions setmanals.

Informa't sobre els grups i horaris

Close Menu