English Club

First Class Idiomes i Formació segueix buscant i preocupant-se per fomentar l'aprenentatge de la llengua estrangera a través d'activitats, cursos i tallers extres per a tots els seus alumnes i pares. Gaudeix de l'anglès a la nostra acadèmia a través d'activitats lúdiques i gratuïtes. 

Us proposem l'aprenentatge de la llengua anglesa amb una metodologia basada en les emocions (Mindfulness). Es pretén donar importància al moment present per tal d'aconseguir l'atenció i concentració necessàries per arribar als objectius de cada alumne.

El nostre club inclou activitats diverses tan per a nens i nens de totes les edats com per a pares d'alumnes del centre:

1. CLASSES PER A PARES I MARES

Cada divendres, els pares i mares dels nostres alumnes poden apuntar-se a classes de conversa. Durant les sessions, el professor intentarà donar les directrius necessàries per poder dur a terme un diàleg amb un nivell adequat i poder-te defensar en diferents situacions, ja sigui de viatge o en una conversa introductòria. 

Si estàs interessat en assistir-hi, simplement ens has d'avisar uns dies abans i escollir si tens un nivell inicial o un nivell intermig. 

          LLOC: A l'acadèmia del carrer Sant Elies            HORARI: Nivell Inicial: 18:00 - 18:45

                                                                                              Nivell Intermig: 18:45 - 19:30

 

2. CLASSES DE SUPORT D'ANGLÈS

Oferim classes de reforç i d'ajuda per preparar o repassar l'anglès que els nostres alumnes matricualts fan a l'escola o a l'institut. Atenció personalitzada per a cada alumne per tal de reconèixer les mancances personals i poder guiar en la tècnica i pràctica d'estudi.

Nombre d'assistents limitat. Necessitem que ens avisis abans de venir per saber si hi ha places a la sessió d'aquella setmana. 

       LLOC: Acadèmia del C. Sant Elies i del C. Espronceda   HORARI: divendres de 19:30 a 20:30

 

3. ENGLISH ALIVE

 Volem donar vida a l'idioma acostant-lo als alumnes a través de diferents activitats basades en el moment present i les emocions a través d'activitats de workshops i activitats artístiques adaptades a la llengua anglesa. 

Aquestes activitats es faran puntualment els dissabtes al matí a les nostres acadèmies amb previ avist.