Firstclass idiomes i formació és un centre preparador oficial dels exàmens de cambridge acreditat per la Universitat de Cambridge. Els exàmens de Cambridge English Language Assesment, es poden preparar des dels cursos d'idiomes d'Anglès o des de cursos específics de preparació d'aquests examens. També gestionem la teva inscripció en els examens i t'assessorem pel que et pugui fer falta.

     

A Firstclass idiomes i formació pots preparar els examens de l'escola oficial d'idiomes de les diferents llengües i nivells de dues maneres: Mitjançant cursos específics per aquests examens o mitjançant els cursos d'idiomes de la llengua de la qual el vulguis realitzar. També gestionem la teva inscripció en els examens i t'assesorem pel que et pugui fer falta.

     

 A First class idiomes i formació oferim cursos específics de preparació per la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà. Disposem dels millors professionals que t'ajudaran i t'assesoraran perquè obtinguis els millors resultats. Tenim un alt percentatge d'admesos, i sabem que amb el teu esforç i la nostra ajuda assoliras el teu objectiu. 

     

A First class idiomes i formació oferim cursos específics de preparació per la prova d'accés a cicles formatius de grau superior. Disposem dels millors professionals que t'ajudaran i t'assesoraran perquè obtinguis els millors resultats. Tenim un alt percentatge d'admesos, i sabem que amb el teu esforç i la nostra ajuda assoliras el teu objectiu. 

     

 

A First Class idiomes i formació t'ajudem a preparar la prova d'accés a la universitat per tal que puguis entrar al grau universitari que tu escolleixis, disposem de cursos específics per a la preparació d'aquestes proves amb els millors professionals per cada àrea de coneixement.

     

Notícies sobre les proves

-Tenim oberta la inscripció per la convocatòria del 19 de febrer de 2016 pel 3r i 5è de l'EOI. Aquells que es vulguin inscriure ens ho han de comunicar abans del 16 de novembre.