Descobreix com hem arribat fins aquí

La nostra història

El coneixement d’idiomes és la porta d’entrada a la saviesa. Per això, a First Class Idiomes sempre hem entès l’aprenentatge com la clau per a una formació integral.

La nostra història

A First Class Idiomes vam iniciar la nostra trajectòria l’any 1994 amb la voluntat de fomentar un ensenyament personalitzat i de qualitat. En l’actualitat oferim una formació tant en idiomes (anglès, francès, alemany, italià, rus, català i castellà per a estrangers) així com també reforç escolar, psicopedagogia, tallers, etc.

ON ENS POTS TROBAR?

A First Class Idiomes disposem d’un centre situat al cor de Reus:

 

OBJECTIUS I METODOLOGIA

Com a centre Pretesting i Learning Partner de Cambridge, a First Class Idiomes de Reus treballem per tal d’aconseguir l’excel·lència gràcies a professors nadius i professionals titulats, grups reduïts i classes particulars, així com preparacions per als exàmens de més prestigi en anglès, francès i alemany.

CONEIX EL NOSTRE EQUIP

Amb més de 25 professors i personal administratiu, des de First Class Idiomes de Reus treballem per ampliar i millorar el nostre equip, un objectiu que ens permet seguir garantint un ensenyament de qualitat.

Close Menu