La nostra forma de treballar

Metodologia

GRUPS REDUÏTS

A First Class Idiomes creiem que la millor manera d'aprendre l'idioma és en grups reduïts d’alumnes, per tant el nombre màxim és de 8 alumnes per classe i sempre amb professors nadius o/i professionals titulats; d’aquesta manera, els professionals poden prestar molta més atenció als problemes específics de cada alumne. Les classes sempre s'imparteixen en anglès i són molt participatives i amenes. Els alumnes milloren sobretot la seva seguretat i fluïdesa a l'hora de parlar.

GRUPS PETITS TANCATS

Igualment oferim la possibilitat d'impartir classes a grups tancats de 2 a 4 alumnes per a aquelles persones que vulguin fer classes amb amics o coneguts. En aquest cas sempre adaptem el contingut de les classes sol·licitat pel grup (preparació d'exàmens, conversa, anglès per a negocis o treball).

CLASSES PARTICULARS

Les nostres classes particulars són sol·licitades per la seva bona relació qualitat-preu. Aquest tipus de classes és especialment útil per a alumnes que no disposin de molt temps i vulguin aprofitar al màxim el seu temps de classe. El nostre mètode es basa amb la formació integral de l’alumne per tal que aquest assoleixi un objectiu essencial: capacitar l'alumne a que aprengui a aprendre.

PREPARACIÓ D'EXÀMENS

Som especialistes en la preparació d'exàmens, t'ajudem i et donem els millors consells per a que puguis aprovar. Exàmens de Cambridge, EOI (anglès), DELF i DALF, EOI (francès), Goethe Institute, EOI (alemany) i DELE (espanyol)

Close Menu