Dominar correctament l’anglès et donarà la clau per a millorar el teu currículum professional i personal

Anglès

Anglès

L’anglès és la tercera llengua més parlada al món, amb més de 500 milions de parlants nadius en països com la Gran Bretanya, els Estats Units, Austràlia o el Canadà, entre d’altres. Poder parlar l’anglès et donarà eines per a poder-te desenvolupar en la vessant professional i també personal.

L’anglès és, a més, la llengua vehicular per excel·lència en àmbits com la política, l’economia, la ciència o la cultura.  

Per això, a First Class Idiomes de Reus, els nostres professionals utilitzen els mètodes més actius, moderns i eficients amb l’objectiu de desenvolupar la teva capacitat de comprendre i produir informació en aquest idioma. A First Class Idiomes posem especial dedicació en potenciar les habilitats del llenguatge oral i la competència comunicativa.

A First Class Idiomes de Reus t’oferim els següents nivell definits pel Marc Comú Europeu de Referència par a les Llengües (MCERL):

  • Cursos per nens
  • Nivell Bàsic (A1 i A2)
  • Nivell Independent (B1 i B2)
  • Nivell Competent (C1 i C2)

 

NIVELLS ACADÈMICS

A First Class Idiomes de Reus t’oferim fins a 6 nivells d’anglès per a adults, compresos des de l’A1 (principiant) fins el C2 (perfeccionament).

A First Class Idiomes de Reus nostre mètode d’ensenyament inclou 2 o 3 hores de classe a la setmana, durant les quals treballem progressivament la gramàtica i el vocabulari, a més de desenvolupar competències com la comprensió lectora i oral i, sobretot, l’expressió oral i escrita.

 

TITULACIONS OFICIALS 

A First Class Idiomes podràs preparar-te per als exàmens de:

  • Universitat de Cambridge: A2, B1, B2, C1 i C2
  • Universitat d’Oxford: A2, B1 i B2

 

PROVA DE NIVELL

Si tens habilitats en l’anglès però desconeixes quin és el teu nivell, a First Class Idiomes realitzem una prova de nivell per tal de comprovar el teu estat de preparació i progressió.  

BONIFICACIÓ DELS CURSOS

Si treballes en una empresa, pots demanar informació per tal de subvencionar la teva formació a First Class Idiomes de Reus a través de la Fundació Tripartida per a la Formació i l’Ocupació (FTFE).

Close Menu