Cursos Alemany

En aquest primer nivell, l'objectiu és que els alumnes puguin comprendre i utlitzar expressions quotidianes i frases molt senzilles, com per exemple presentar-se, explicar detalls personals o parlar sobre una altra persona. És un nivell inicial que permetrà als alumnes a interactuar de forma senzilla amb una altra persona.

     

Tot i seguir dins del nivell inicial, en aquestes classes es podran assolir els coneixements necessaris per comprendre frases i parlar i tractar temes de certa importància que facilita la comunicació en aquest idioma. 

     

En aquest nivell, l'alumne assolirà els coneixements necessaris per fer front a la majoria de situacions que poden apareixer en un entorn quotidià, produir un discurs senzill o descriure breument diferents situacions.

     

En aquest nivell, l'alumne ja pot fer front a textos complexos sobre temes abstractes o tècnics. També, té suficient coneixements per mantenir una conversa fluida i amb un nivell suficient per interactuar amb un nadiu.

     


A First Class Idiomes i Formació oferim l'opció de cursar classes particulars per aprendre l'anglès de forma més personalitzada i amb un seguiment mes exhaustiu de l'evolució de l'alumne i les seves capacitats.