1 . Només el que t’agradi
Estudiar anglès als sent adult requereix dos punts per poder assolir l’èxit : un objectiu clar o t’ha d’agradar l’idioma . Si necessites estudiar anglès o qualsevol altre idioma per un tema laboral , llavors el millor és posar-te les piles i buscar un curs que es compagini amb el teu horari laboral i amb les teves possibilitats reals , si t’agrada l’idioma llavors les formes d’aprendre són infinites .
2 . Canvi de xip
Planta’t de forma positiva davant l’idioma , si moltes vegades has fracassat , aquesta vegada no ha de ser una més . Mentalitza’t que per aprendre un idioma, anar a l’acadèmia d’idiomes no serà l’únic mètode per aprendre , és més si només estudies a l’acadèmia sempre et quedaràs en el mateix , l’anglès interessant de veritat ho estàs perdent .
3 . Online
El material en línia per treballar és infinit , jocs , puzzles , exercicis , vídeos , música , llibres , etc . En aquesta edat busquem alguna cosa que ens faci oblidar de les eternes hores de treball , així que opta per coses que  t’entretinguin .
4 . Adéu a les presses .
Si vas arribar fins aquí , no vulguis aprendre en 3 mesos , oblida’t dels cursos ràpids , l’important és aprendre bé d’una vegada i per sempre . L’aprenentatge és etern , d’acord als teus objectius hauràs pensar quant de temps necessites.

Si necessites orientació pel que fa a cursos per a adults, no dubtis a venir a veure’ns o envia’ns un email amb els teus dubtes; First Class t’ajudarà a conseguir el que tu et proposis!

Close Menu