Ara, més que mai, es fa imprescindible gestionar altra llengua a més de la pròpia.

Europa vol formar estudiants que estiguin preparats per sortir a l’estranger, puguin accedir a un lloc de treball i sàpiguen desenvolupar-se sense problemes en un país diferent.

D’altra banda, fins i tot dins del propi país, les empreses dels diferents sectors, són cada vegada més exigents a l’hora de seleccionar el seu personal, sent el coneixement d’un segon idioma un important diferencial en el moment d’elegir els candidats.

Un bon ensenyament d’idiomes consisteix a facilitar a les persones les eines necessàries que els permetin adquirir una formació adequada, d’acord als seus interessos, ja siguin estudiants o professionals.

De la mateixa manera, l’exigent i competitiu mercat laboral ens imposa estar en possessió de la titulació oficial que vagi en consonància amb els coneixements requerits per al lloc de treball que ens ofereix.

Els cursos d’anglès que impartim en els nostres centres, estan perfectament estructurats per edats i nivell de coneixements.

Els nostres alumnes  realitzen una prova de nivell a principi de curs i una altra al mes de gener per comprovar si  han millorat y encaminar-los a l’examen que els convè. Els nostres professors, nadius o bilingües, són llicenciats en Filologia Anglesa, i amb una gran experiència en la tasca docent.

Posem a l’abast dels nostres alumnes tots els mitjans humans i materials, que els permeten aprendre un anglès de màxima qualitat. Per això, a més dels ja esmentats professors, reforcem l’ensenyament d’aquest idioma, amb la utilització d’ordinadors connectats a Internet, i amb la projecció d’imatges i pel · lícules, per mitjà del videoprojector, a més de les sessions diàries d’audició que formen part del nostre mètode d’ensenyament, a més de classes de preparació gratuïtes i activitats socials d’speaking.

First Class Idiomes i Formació  som CENTRE PREPARADOR OFICIAL DELS EXÀMENS DE LA UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE (Cambridge ESOL Preparation Centre).

Close Menu