Coneix-nos una mica més…

Qui som?

Som més que una escola d'idiomes

First Class és una escola única, experta i innovadora en l’aprenentatge de les llengües i d’altres camps, dirigida per especialistes del camp de l’educació. Estudiar a First class significa viure una experiència estimulant, enriquidora i altament efectiva d’aprenentatge. La nostra escola és reconeguda per la seva altíssima qualitat i pel seu enfoc humanista: Tu ets el protagonista, el professor t’acompanya.

Tenim el millor equip professional

Comptem amb un equip de professors bilingües i nadius amb una sòlida formació lingüística o en el camp que imparteixen classes i pedagògica. Disposats a fer les teves classes entretingudes i a realitzar activitats que realment et motivin.

Et donem un tracte personalitzat

Grups reduïts que garanteixen el màxim rendiment de l’alumnat en temps de participació i aprofitament del temps. Un màxim de 4 alumnes en aules de formació i de 8 en aules d’idiomes. First Class fonamenta el seu èxit en el tracte personalitzat dels alumnes, centrant-nos a reforçar els seus coneixements. La nostra missió és que aconsegueixis els teus objctius i per tant, aquests passen a ser els nostres quan entres per la porta. A First Class veuràs que no ets un alumne més.

Disposem d'una alta gamma de recursos

Disposem d’una gran varietat de cursos d’idiomes: Anglès, Francès, Alemany, Italià, Portuguès, Xinès, Rus, Català i Castellà, així com cursos de reforç i de preparació d’exàmens adaptables a les teves necessitats, sempre amb la millor metodologia i les millors eines informàtiques.

Close Menu