Cada any, coincidint amb la celebració de la nostra castanyada, arriba Halloween. Una tradició d’origen celta que s’ha estès per tot el món, però, especialment pels països anglosaxons.

En essència, la seva finalitat és festejar el dia previ a Tots Sants però, amb el pas dels anys, ha anat incloent més jocs i activitats infantils que s’han fet molt populars gràcies a l’expansió de la cultura nord americana arreu del món. 
Una de les activitats més conegudes és el “Trick or Treat”, traduït com “Broma o regal”. Consisteix en què tothom anés disfressat i casa per casa a demanar dolços i caramels sota l’advertència que si no en rebien els aixafa-guitarres podrien patir una petita trapelleria.

A la nostra acadèmia ens agrada molt aquesta festivitat, per això, durant tota aquesta setmana els més petits poden venir disfressats i les classes giraran al voltant d’aquesta temàtica. Els alumnes aprendran el vocabulari de tots els elements que veuran aquests dies i, a més, les acadèmies estan decorades perquè puguin gaudir d’un ambient molt terrorífic.

Per completar-ho, aquest dissabte 31, l’acadèmia del carrer Sant Elies ha organitzat un taller de manualitats sobre Halloween i assegurem molta diversió. Només ens has d’avisar si vindràs. 

Close Menu