Estem en aquesta època de l’ any que es pot sentir  l’aire màgic de l’Oktoberfest d’Alemanya . És un dels festivals alemanys de més color i

que ha capturat els cors de persones de tot el món . És també una de les millors èpoques per visitar aquesta ciutat alemanya de Munich , no només per l’Oktoberfest , sinó que també per a l’aprenentatge d’alemany .

El Oktoberfest no és l’únic esdeveniment important a la ciutat de Munich , però és l’esdeveniment més reconegut i popular que ha portat a una gran quantitat de gent a la ciutat i fins i tot inspirat a altres ciutats de tot el món a crear la seva pròpia versió del festival . Munich és la capital de Bavària i va ser fundada a principis del segle XII . Es va convertir en una ciutat important i molt desenvolupada a només un parell de dècades després de la seva fundació i va passar per molts canvis en la seva cultura , govern i arquitectura per la Contrareforma , Renaixement gòtic , el Renaixement i diverses guerres .
Munich es va recuperar després de la Segona Guerra Mundial i avui en dia, els ciutadans locals compten amb una economia pròspera i una alta qualitat de vida . A diferència d’altres ciutats d’Alemanya , Munich té una taxa de criminalitat relativament baixa i té una taxa elevada d’ocupació . És també una destinació turística meravellosa , ja que té una àmplia gamma d’atraccions i institucions educatives molt notables. LA majoria de punts turístics , les universitats i escoles d’idiomes alemanyes es troben entre la  major demanda a Munich!
El Oktoberfest comença a finals de setembre i té una durada de dues setmanes i suposa una gran quantitat de desfilades colorits , música en viu, i les millors cerveses de Munich . Gairebé sis milions de persones van cada any al Oktoberfest  gràcies a la seva gran popularitat .
Si voleu saber més de Munich i del seu magnífic festival , podeu aprendre més sobre la cultura alemanya a través d’altres edificis famosos . La Catedral de La nostra Senyora o Frauenkirche és el monument més famós de Munich  i es pot trobar al centre de la ciutat . Pots visitar els llocs on gent famosa com Mozart , Wagner , Mann , Rilke , Klee , Brecht , i Kandinsky , vivia i es va inspirar per realitzar les seves obres . Munich ho té tot per a vosaltres!
Munich  també té parcs i zones verdes com el Hirschgarten , el zoològic Tierpark Hellabrunn , el Parc Olímpic que s’ocupa de diferents esdeveniments esportius , i l’Allianz Arena que conté emocionants partits de futbol . Munich és un lloc meravellós que combina el tradicional amb el modern i segurament serà un gran lloc ideal per aprendre alemany.

Close Menu