Nivell – Starters
Professor – Eduard
Centre – Sant Elies

Aquesta setmana amb els Starters hem treballat amb els temes de “weather” i “clothes” que van relacionats.

Com sempre hem apuntat el vocabulari a la pissarra i hem explicat les paraules que no sabíem a través de mímica. Hem fet algunes fitxes sobre el tema com “crosswords” “wordsearchs” exercicis de relacionar o de completar amb “a” o “an” al davant de cada paraula.
Després hem fet una manualitat que es tracta de pintar la peça de roba del color que t’indica de diferents persones. Quan està tot pintat es retalla el cap el cos i les cames de cada persona pel lloc indicat perquè es pugui doblegar cada part. Es grapen en un plec tots junts per la vora per tal de poder anar jugant i anar fent combinacions de roba amb cada un d’ells, Aquesta activitat ens permet  treballar l’Speaking alhora de fer les descripcions de cada personatge.

Per acabar hem jugat a un joc molt divertit que es diu “memory” amb el  vocabulari treballat. Consisteix en que cada persona aixeca dos targetes cada torn, si coincideix que dos són la mateixa paraula la persona es queda amb les dos targetes. S’ha d’anar memoritzant que aixeca cadascú.
Close Menu